Szakdolgozat I.

Szakdolgozati témaválasztási határidők

gépészmérnöki, közlekedésmérnöki, járműmérnöki, mezőgazdasági mérnöki, mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki, repülőmérnöki, alapképzési szak hallgatóinak

2022/2023. II. félév

 

 

A tantárgy megnevezése:                  Szakdolgozat I.

A téma meghirdetés ideje:                2023. március 25.

A témaválasztás határideje:             2023. április 15.

 

Az eljárás folyamata:

  1. A kiválasztott témát a hallgató az intézeti hirdető táblán megjelöli feliratkozással!

 

  1. A szakdolgozati témaválasztási lapot 3 példányban határidőre le kell adni a tanszékre!(Nyíregyházi Egyetem honlapja, letölthető nyomtatványok hallgatóknak: Szakdolgozati lap BA, BSc képzésben)

 

  1. A beadott témaválasztási lapok alapján készül el a témavázlat, amelyet a tanszékeken a rendszeresített formában kell leadni 2023. április 22-ig.

 

  1. Az egyénileg hozott témák elfogadtatása a tanszékhez leadott témaválasztási lap alapján történik. Ennek határideje 2023. április 15. Az egyénileg hozott témák esetében kérjük az adatgyűjtés és téma kapcsolódási helyének megjelölését, valamint a külső konzulensek személyére a javaslatot. Az egyénileg hozott témának feltétele a külső konzulens megléte!

 

  1. A véglegesített témavázlat alapján a félévben csak akkor tekinthető érvényesnek a „Szakdolgozat I.” tantárgy, ha a hallgató a témáról egy átfogó szakirodalmi kutatást készít az „Útmutató a szakdolgozat készítéséről” 2.3. pontjának a, b, c bekezdésében foglaltak szerint. Az elkészített és határidőben leadott anyag minősítését a konzulens határozza meg!